Marika

FreeYourHeart

Min längtan....


Så länge jag kan minnas har jag längtat efter att leva fullt ut, utan begränsningar, inre och yttre. I balans, med hela känsloregistret tillåtet. Efter ett helt livs sökande har jag hittat mer och mer av det som egentligen är jag. Lager efter lager skalas av och jag upptäcker hela tiden nya sidor hos mig själv. Vissa underbara och andra lite mer skrämmande. Men alla är lika välkomna, de är ju en del av mig. Att förneka någon sida är detsamma som att förneka den jag är. Genom att lyfta upp, betrakta och acceptera, har jag en möjlighet att utvecklas, göra egna val och ta ansvar för mitt eget liv, och leva det fullt ut, i kärlek, sanning och harmoni. Som en ständig hyllning till livet


Min längtan är att dela med mig av det jag själv hittat i livet till alla som vill ha mer livskvalité och mer livsglädje, samtidigt som jag själv fortsätter att hela tiden utvecklas och växa. Det är så spännande med livet, vi blir aldrig fullärda, det finns alltid nya upptäckter att göra.


I en trygg, kärleksfull och inkännande atmosfär ger jag dig stöd att våga möta och hela de sår du bär på. Med verktyget Mind Recovery Systems bryter du gamla mönster, hittar din kraft och ger dig själv en möjlighet att leva det liv du längtar efter att leva, i glädje, kärlek och harmoni.


Jag har mer än 40 års erfarenhet av terapiarbete, enskilt och i grupp.


Min utbildning är bl a


RISK Therapy Training, Danmark

Humaniversity, Holland

Avspännings- och stressterapeut

Mind Recovery Systems terapeut


Kontakt


Marika Egle

Mobil: +46 (0)708-454996

Email: marika_khushi@yahoo.se
Copyright © All Rights Reserved